Nota de premsa: Presentació de candidatura

Moltes gràcies al més de centenar de persones que ens vau acompanyar ahir i a totes i tots qui heu fet possible una vetllada tan propera i engrescadora. 

Aquest divendres 22 de març ha tingut lloc al Casino de Sant Esteve Sesrovires la presentació de l'Alternativa Unitària, la candidatura encapçalada per Laura Haba que engloba Som Alternativa, la CUP i veïnes i veïns independents del poble.

La llista s'ha confeccionat mitjançant un procés de primàries obertes que va finalitzar el passat 9 de març i a la presentació van assistir més d'un centenar de veïnes i veïns del poble.

Acompanyant la Laura Haba, van ser-hi Jordi Panés (CUP, número 2 de la llista), Maria José Blesa (Independent, número 3 de la llista) i va comptar també amb la presència i recolzament d'Albano Dante Fachin (líder de Som Alternativa), que va destacar la preparació i el ferm compromís de Laura Haba pel municipalisme d'arrel i la seva militància d'anys contra la corrupció.

La presentació va fugir del formalisme i apostava per un format més proper, de tertúlia i preguntes del públic, que Laura Haba i Albano Dante Fachín van anar responent sense embuts. En l'àmbit més personal, Fachín va explicar perquè va tenir clar que la Laura Haba havia de ser la secretaria de municipalisme de Podem en l'època que ell va ser-ne secretari general i en va destacar l'honestedat, preparació i compromís.

La reivindicació de l'esperit de l'1 d'octubre i la necessitat de construir republicanisme en xarxa i desde baix, el dret a decidir-ho tot, la lluita anticorrupció, les consultes populars, les remunicipalitzacions i el compromís feminista, ecologista i animalista, van protagonitzar una vetllada que Albano Dante Fachín ha titllat al Twitter de "molt engrescadora".


Amb la tecnologia de Blogger.